I Love You ツ





Family Day ♥
Rabu, 21 Disember 2011 | 12:26 PG | 0 comments

Mulakn dgn bismillah , bismillahirrahmanirrahim :)
Sihat semua? Hope sihat :D Agk boring lah harini , so decide nk buat entry .
Entry kali ni nk cita pasal Family Day . Kalau rasa menarik, bacalahh :)
Okay, first of all, harini birthday abah aku ^^ So, nk wish jap .

Abah ! Happy Birthdayy ! May Allah bless you , insyaAllah .
Aqila sayangg abah bnyk bnyk ^^ :D Thnkyou bnyk berkorban untk aqila :)
Jasa abah amat amat dihargai , :)

Okayy, back to the topic . Last 3 days , fmily belah umi aku buat fmily day .
Kami buat dkt Bayu Senja, Btu Feringghi . Sewa banglo PPC  :)
Mmg have fun sgt . Haha . Mcm-2 program ada .
Game , cabutan bertuah , celebrate birthday + anniversary . Mcm-2 la .
Hikhik, fmily aku paling bnyk sponsor hadiah ^^ Winkwink, Hahaa.
Tp syg, kejap ja family day tu. 2 hari 1mlm jaa . Apa pun , sgtsgt enjoy .
Ada game Daduu :P Ya Allah, sakit hati aku main game tuh . 2 round aku main,
lngsng xmenang --' xdk rezki . Penat aku bertungkus lumus main bnda tuh .  
Haha, last2 give up jugk . K, The second day, kami pegi terjun laut :D
But tk smua family members ada, ada yg dh pegi keja second day tu :(
So , spa yg ada je la pegi terjun laut  :D Tk siasia kn peluang .
Perghh, best ^^ Lama gila tk mndi lau , last2 pegi jugk smpai tgh laut tuh .
Hahah, dengan cousin2 yg otk tiga suku , mmg bisingg ah . Enjoyyyyyyy :)
2 jam kitorang mandi laut , rasa kejap sgt . klau boleh, nk mandi smpaii puas .
Tktau la brapa jam kt situ --' lepas balik dri pantai tuh, ramai yg sakit --'
Ada yg muntah2 , sakit kpala lah smua. Effect mndi laut bnyk sgt la tuu :P
Dh hbes smua, kitorang kemas2 dah . Kna rushing, check out pkul 12 :( 
Hm, mmg kejap sgt program tu . Mcm nak lgii :) tp tunggu next year pulak ahh .
Kena plan awal- , bru best :) Haha, okay . Nahh tgk gmbr kitorang snap ;D


* abg aku ,  pengacara majlis :D

*semua mencekik dlu, :D

*anggota-2 BBQ :)

*santai dlu sebelum start :)

*bertungkus lumus main game, tetap kalah :P

*Nih umi dgn abh aku . Sesi bg birthday present :)

*Tok aku ;D With her 4 lovely daughter ,


*second day, beach ;]

*dengan abg abg aku , without my eldest brother :(

*peace semua (Y)


Hee okay . Cukop la eh bnyk tu jaa . Pnjg dh entry ni -.-
Sory buang masa korang :D Tu ja nk share ,
Baibaiii :)










/