I Love You ツ





Awal Muharram ♥
Sabtu, 26 November 2011 | 5:22 PG | 0 comments
 


 Hyeee semua , selamat malammm (; Sihat semua ? 
Hope sihat lah eh ,. Bytheway , sure ramai tahu kan esok awal muharam ?
Awal Muharram or Maal Hijrah , Haa .  27 November, esok lah kira nya .
So , dh masuk tahun baru laa kita dlm bulan islam :]
Umi aku cakapp - Dah masuk tahun baru , kena ada azam baru okay (:
Hahaa , baik umiii ;] tahun ni mmg aku ada azam bru .
Tp tktau lah boleh buat ke tk , insyaAllah akan dicubaaa :D
Nk tau apa azam aku untk tahun bru ni ? Hahaa , 
 
1 - Ofcoz la nk jd anak yg solehah & adik yg baik kt abg2 + kakak aku :)
* dengar ckp diorang , pergh :P Haha , winkwink ^^
2 - Nk jdi orang yg berilmu & berimann . InsyaAllahhhh :]
3 - Aku nk tumpu study, tknk main-2 dh . Kna slalu bca buku la ni :P
* kurangkan baca mukabuku :)
4 - Aku nk berjaya kt duniaa & akhirat :)
5 - Aku tknk pentingkan diri sendiri , tknk menyusahkn org lain dah :)
6 - Nk buangg semua perangaii yg burok-2 :P
7 - Nk jd membe yg baik kt semua kawan-2 *sakai -.-
Last skali , 8  - Aku nk bg family aku bangga dgn kejayaan aku (:

Last tu paling pnting (; Sikit ja kan ? Ingt senang ka nk buat semua tu ?
Berpeloh peloh kot -.- Hihii , belum cuba belum tahu :)
So , korang pon kena ada azam bru jugak okay ? :)
Okay done , nak berFacebook-ing plak >< 
Again ,
 



Bye :)









/