I Love You ツ





Dear Cousin, happy birthday ♥
Selasa, 13 Disember 2011 | 7:00 PG | 0 comments

Okayyyyyy , tomorrow 14 . 12 . 11 birthday cousins kesayangan aku (:
Nk tgk tk dy yg manaa ? Haha , dy nihh bru drjh 5 .
Tp gaya dy mcm sama umur ngn aku jaa , selalu jaa dengar rahsia aku .
Selaluuu nk tau aku punya rahsiaa, choiii >,< Hahah .
Tp tkpa , dy nihh agk boleh harap la jugak ;) Hihiiiii ,



Yg bju kuning tu lahh Birthday Girll kita :)
Siti Nur Sumaiyahh Bt Mohd Salleh ♥
Dy ni lah tempat aku luah prasaan , cita rahsia *kdg kdg* jaa , tempat nk gadoh .
Semua aku cari dy , klau dy ada ngn aku jaa , sure bising punya lahh :]
Satu kpala la katakan . Hehee . For sure, she's quite crazyyyy , 
cakap banyak ofcoz . Haha ;D Itu lahh dy Siti Nur Sumaiyyah ! 
Okay , entry ni mmg khas untk dia :) Dy dh request dri ptg td dah .


Sayangg , happy birthday ! ♥
Hope panjang umur , murah rezeki , kurus cepatt :P Hihii .
And , hope next year dapat 5A UPSR okayy :] InsyaAllahhhh .
Hadiah tkpayah la kot , td Umi aku dh blanja hg makan en :P
Tkmau nakai-2 tau budakk >,< Sayangg hangggg bnyk bnyk :]

Hihii . * Sory lah buat entryy awal sgt . Belum pkul 12 lg . Tkpa kann ?
Mlm2 jap g malass dh nk buat entryy , :))
Okay , takat sini dluu . Gudniteeee readers , ♥










/